Vendor: Cisco Exam Code: 400-101 Exam Name: CCIE Routing and passitdump 70-498 dumps Switching Written v5.0 Update: June 28, 2017QUESTION 1 Refer to the exhibit. Which two statements about the given NetFlow configuration are true?(Choose two) A. It supports both IPv4 and IPv6 flows. B. It uses the default port to send flows to the exporter. C. It supports only IPv6 flows. D. It supports only IPv4 flows. E. It supports a maximum of 2048 entres. Correct Answer: BD Explanation

QUESTION 2 Under which two circumstances is passitdump 70-341 dumps IPsec transport mode appropriate ? (Choose two) A. When both hosts are behind IPsec peers. B. When the hosts are transmitting router management traffic. C. When only one host is behind an IPsec peer. D. When only IP header encryption is needed. E. When IPsec peers are the source and the destination of the traffic. F. When only IP header authentication is needed. Correct Answer: BE Explanation

QUESTION 3 Refer to the exhibit. Which two statements about the output aretrue?(Choose two)A. BFD last failed 476ms ago on interface GigabitEthernet 0/3. B. BGP on RT1 has negotiated the BFD passitdump 70-347 dumps capability with its peer. C. BFD is active on interface GigabitEthernet0/3 and is using ICMP. D. BFD is active on interface GigabitEthernet0/3 and is using UDP. E. BFD is active for BGP on RT1 Correct Answer: BE Explanation Explanation/Reference:

QUESTION 4 Which two statements about TCP MSS are true? (Choose two.) A. The two endpoints in a TCP connection passitdump 70-462 dumps report their MSS values to one another. B. It operates at Layer 3. C. MSS values are sent in TCP SYN packets D. It sets the maximum amount of data that a host sends in an individual datagram E. It sets the minimum amount of data that a host accepts in an individual datagram Correct Answer: CD Explanation

QUESTION 5 Refer to the exhibit.Which traffic gets set passitdump 300-365 dumps to AF41 by the marking policy on interface GigabitEthernet0/0 A. Only traffic matching access-list streaming B. No traffic gets set to AF41 C. Any traffic matching access-list tp-rooms and access-list streaming D. Only traffic matching access-list tp-rooms Correct Answer: C Explanation Explanation/Reference:

QUESTION 6 Which IPv6 first hop security feature blocks traffic sourced form ipv6 address that are outside the passitdump 300-550 dumps prefix gleaned from router advertised A. IPv6 source guard B. IPv6 DHCP guard C. IPv6 RA guard D. IPv6 prefix guard Correct Answer: D Explanation Explanation/Reference:

QUESTION 7 Which two characteristics of an loT network are true ? (Choose two) A. loT networks must be designed for passitdump 300-460 dumps low-powered devices B. loT network are 100% reliable. C. The transmission rate in an loT network is consistent. D. loT networks are bandwidth constrained. E. loT networks use IS-IS for routing.Correct Answer: AC Explanation

QUESTION 8 Into which two pieces of information does the LISP protocol split the device identity?(Choose two) A. Enterprise Identifier B. LISP ID C. Resource Location D. Device ID E. Routing Locator F. Endpoint Identifier Correct Answer: EF Explanation

QUESTION 9 Which interior gateway protocol is based passitdump 640-875 dumps on open standards, uses a shortest-path first algorithm , provides native protocols, and operates at the data link layer? A. IS-IS B. EIGRP C. BGP D. OSPF Correct Answer: A Explanation

QUESTION 10 Which option is an incorrect design consideration when passitdump 642-997 dumps deploying OSPF areas? A. area 0 - area 2-MPLS VPN superbackbone - area 1 B. area 2 - area 0 MPLS VPN backbone - area 1 C. area 1 - MPLS VPN backbone - area 2 D. area I - area 0 - MPLS VPN backbone - area 0 - area 2 E. area 1-MPLS VPN backbone-area 1 Correct Answer: A Explanation

QUESTION 11 Which two platforms provide hypervisor passitdump 600-460 dumps virtualization?(choose two) A. Xen B. Docker C. KVM D. OpenStack E. DevStack Correct Answer: AC Explanation Explanation/Reference:QUESTION

12 Which encryption algorithm is enabled by the Cisco passitdump 1Y0-201 dumps IOS command service password-encryption? A. Cisco Type-7 B. Cisco Type-5 C. TKIP D. MD5 E. Cisco AES Correct Answer: A Explanation Explanation/Reference:

QUESTION 13 Refer to the exhibit. Which kind of ICMPv6 packet is shownin the output? A. Neighbor advertisement B. Time exceeded C. Neighbor soliciation D. Router advertisement E. Router discovery Correct Answer: C Explanation

QUESTION 14 Refer to the exhibit.When R2 attempted to copy a file the TFTP server, it received this error messagE. When passitdump 1Y0-401 dumps action can you take to correct the problem? A. configure the ip tftp source-interface FaO/1 command on R2 B. configure the ip tftp source-interface FaO/1 command on R1 C. configure the ip tftp source-interface LoopbackO command on R2 D. configure the ip tftp source-interface LoopbackO command on RI E. Change the access-list configuration on R1 to access-list 1 permit 172.16.1.0 0.0.0.255. Correct Answer: C Explanation Explanation/Reference:

QUESTION 15 A packet from network 10.0.1.0/24 destined for network 10.0.2.0/24 arrives at Rl on interface GiO/0, but the router drops the packet instead of transmitting passitdump 1Y0-351 dumps it out interface Gi0/1. Which feature that is configured on R1 can cause this problem? A. UDLC B. split horizon C. uRPF D. spanning tree Correct Answer: C Explanation Explanation/Reference:

QUESTION 16 which two statements about IP SLAs are true? {Choose two) A. They are used primarily in the distribution layer. B. Data for the delay performance metric passitdump 1Y0-301 dumps can be collected both one-way and round-trip C. Statistics are collected and stored in the RIB D. Data can be collected with a physical probe. E. They are layer 2 transport independent. Correct Answer: BE Explanation

QUESTION 17 Which two statements about logging are true?(Choose two) A. Log messages are displayed in a Telnet session by default. B. Interface status changes are logged at the Informational level. C. Interface status changes are logged at passitdump 1Y0-250 dumps the Notification levelD. Log messages are sent to the console port by default. E. Reload requests are logged at the Notification level. F. System restart messages are logged at the Critical level. Correct Answer: AC Explanation Explanation/Reference:

QUESTION 18 Which three service offer VLAN transparency for WAN Ethernet services? (Choose three) A. ERMS B. EPL C. ERS D. MPLS E. EMS F. EWS Correct Answer: BEF Explanation

QUESTION 19 Refer to exhibit. Which AS paths are matched by passitdump 1Y0-A26 dumps this access list? A. the directly attached AS 65596 and any B. the origin AS 64496 only C. the origin AS 64996 and any ASs after AS 64496 D. the directly attached AS 64496 and any ASs directly attached to AS 64496 Correct Answer: D Explanation

QUESTION 20 What are two of the commands that you can enter to gracefully shut down OSPF and notify neighbors? (Choose two) A. router(config-if)# ip ospf passitdump 1Y0-A16 dumps graceful shutdown B. router(config-if)# ip ospf shutdown C. router(config-router)# shutdown D. router(config-router)# graceful shutdown E. router(config)# ip notify Correct Answer: BC Explanation Explanation/Reference

Vendor: Cisco Exam Code: 400-101 Exam Name: CCIE Routing and Switching Written v5.0 Update: June 28, 2017

QUESTION 1 Which two statements about asymmetric routing are true? (Choose two) A. It can cause packet loss over stateful passitdump 1Y0-A19 dumps ICMP and UDP connections B. It can cause packet loss when a stateful firewall is in use. C. It can cause TCP connections to close. D. It can cause packet loss when NAT is in use. E. It is uncommon in large networks. Correct Answer: BD Explanation

QUESTION 2 Which PIM mode can forward traffic by using only (*.G) routing table entries? A. Space-dese mode B. Bidirectional mode C. Deuce mode D. Sparse mode Correct Answer: B Explanation

QUESTION 3 Refer To the exhibit. When pockets are transmitted from r1 passitdump 1Y0-A22 dumps to r2, where are they encrypted? A. on the EO/0 interface on R1 B. on the outside interface C. in the forwarding engine D. in the tunnel E. within the crypto map F. on the EO/1 interface on R2 Correct Answer: A Explanation

QUESTION 4 Which IS-IS process is responsible for passitdump 1Y0-371 dumps flooding local link information to adjacent routers ? A. decision B. receive C. forward D. update Correct Answer: DExplanation

QUESTION 5 In a typical three-node OpenStack deployment, which two components are part of the controller note ? (Choose two) A. Neutron server plugin B. Neutron DHCP agent C. Neutron layer 2 agent D. Identify Service E. Neutron Layer 3 agent Correct Answer: AD Explanation

QUESTION 6 Refer to the exhibit. Which two effects of this configuration passitdump 1Y0-A20 dumps are true? (Choose two.) A. It creates an administratively scoped boundary for ACL 60 B. It sets the TTL for discovery messages to 60 hops. C. It prevent the device from falling back to dense mode. D. It sets announcement interval to 60 seconds. E. It configure the router as the rendezvous point Correct Answer: BE Explanation Explanation/Reference:

QUESTION 7 Exhibit: Your network is suffering excessive output passitdump 1Y0-253 dumps drops. Which two actions can you take to resolve the problem? (Choose two.) A. Install a switch with larger buffers. B. Configure a different queue set.C. Reconfigure the switch buffers. D. Configure the server application to use TCP. E. Update the server operating system. Correct Answer: AB Explanation

QUESTION 8 In a Cisco ACL environment .which option best describes "contracts"? A. named group of related endpoints B. a set of interaction rules between endpoint groups C. to determine endpoint group passitdump 1Y0-A28 dumps membership status D. a layer 3 forwarding domain Correct Answer: B Explanation Explanation/Reference:

QUESTION 9 Which characteristic of an IS-IS single topology is true? A. Its IPv4 and IPv6 interfaces must have a 1:1 correlation. B. It supports asymmetric IPv4 and IPv6 interface. C. It uses a separate SPF calculation than the IPv4 routing table D. The metric-style wide command must be enabled. Correct Answer: A Explanation

QUESTION 10 Which technology can be used to prevent passitdump 220-802 dumps flooding of ipv6 multicast traffic on a switch? A. MLD filtering B. IGMP snooping C. MLD snooping D. IGMP filtering Correct Answer: C Explanation

QUESTION 11 Refer to the exhibit.If interface FastEthernetO/1 goes down,how does router R5 respond? A. It sends query packets to neighbor 192.168.35.3 for destination 192.168.24.0/24. B. It sends update packets to neighbor 192.168.35.3 for destination 192.168.24.0/24 C. It is stuck in active for destination 192.168.24.0/24 D. It uses interface F0/0 and neighbor 192.168.35.3 as the new path to destination 192.168.24.0/24 Correct Answer: A Explanation Explanation/Reference:

QUESTION 12 What is the default time-out passitdump 220-901 dumps value of an ARP entry in Cisco IOS Software? A. 720 minutes B. 240 minutes C. 60 minutes D. 480 minutes E. 120 minutes Correct Answer: B Explanation Explanation/Reference:

QUESTION 13 Which statement about passive interfaces is true? A. The interface with the IS-IS passive interface configuration sends the IP address of that interface in the link-state protocol data units B. The interface with the EIGRP passive passitdump 220-801 dumps interface configuration ignores routes after the exchange of hello packets. C. The interface with the OSPF passive interface configuration appears as a not-so-stubby network. D. Passive interface can be configured on the interface for IS-IS. Correct Answer: A Explanation

QUESTION 14Refer to the exhibit. All routers are running EIGRP and the network has R3 to R4 are configured as EIGRP stub, if when the R2 goes down,which statement passitdump CAS-002 dumps is true? A. R1 sends traffic destined to 192.168.0.100 via R2 B. R2 does not have a router to 192.168.0.0/24 in the routing table. C. The prefix 192.168.0.0/24 becomes stuck-in-active on R4 D. R3 does not advertise 192.168.0.0/24 to R4 anymore 100% Valid Cisco Exams Correct Answer: B Explanation Explanation/Reference:

QUESTION 15 Which two options are benefits of EIGRP OTP? {Choose two) A. It fully supports multicast traffic. B. It allow the administrator to use different passitdump CLO-001 dumps autonomous system number per EIGRP domain. C. It allow EIGRP routers to peer across a service provider without the service provider involvement. D. It allows the customer EIGRP domain to remain contiguous. E. It requires only minimal support from the service provider. F. It allows EIGRP neighbors to be discovered dynamically. Correct Answer: CD Explanation Explanation/Reference:

QUESTION 16 When you deploy DMVPN,what is the purpose of the command crypto isakmp key ciscotest address0.0.0.0 0.0.0.0? A. It is configured on the hub and spoke routers to passitdump CV0-001 dumps establish peering. B. It is configured on the hub to sent the pre-shared key for the spoke routers C. It is configured on the Internet PE routers to allow traffic to traverse the ISP core D. It is configured on the spokes to indicate the hub router. Correct Answer: B Explanation Explanation/Reference:

QUESTION 17 What is the main difference between GETVPN and traditional IPsec encryption techniques? A. Only GETVPN uses three types ofencryption passitdump LX0-101 dumps keys. B. Only GETVPN uses group SA. C. Only traditional IPsec uses ISAKMP forauthentication. D. Only traditional IPsec uses PSKs. Correct Answer: B Explanation

QUESTION 18 Which three statements about microbursts are true ? (choose three) A. They can occur when chunks of data are sent in quick succession B. They occur only with UDP traffic C. They appear as input errors on an interface counter D. They appear as ignores and overruns on device buffers E. They can be monitored by IOS software F. They appear as misses and failures on device buffers Correct Answer: ADE Explanation Explanation/Reference:

QUESTION 19 Which two pieces of information are returned passitdump LX0-102 dumps by the show ipv6 mid snooping querier command? (Choose two) A. Learned group information B. IPv6 address information C. MLD snooping querier configuration D. incoming interface Correct Answer: BD Explanation

QUESTION 20 Which option describes the characteristics of a public Infrastructure as a Serveice cloud service model? A. It is a way of delivering cloud-computing passitdump LX0-103 dumps infrastructure (servers , storage , network , and B. operating systems ) as an on-demand service.


KIDS' MARTIAL ARTS

FOCUS POINTS

  • Confidence
  • Discipline
  • Leadership Program
  • Anti-bullying
  • Goal-setting
  • Character Development

We provide all this for your kids in an environment that keeps them enthusiastic and motivated. Whether it’s for character development, learning new life skills, or cross-sport training; our Youth Fitness Classes are great for any kid looking to improve. Best part of it all: it’s fun!

SCHEDULE

Monday & Wednesday @ 4:15pm – 5pm

AGES & SKILL LEVELS

6-10 years old, all skill levels | Contact us for pricing

TEEN MARTIAL ARTS

FOCUS POINTS

  • Endurance
  • Agility
  • Flexibility
  • Confidence
  • Mental Strength
  • Self-control

Teenage martial arts helps our students develop the confidence and discipline needed to excel in all aspects of life.

AGES & SKILL LEVELS

11-17 years old, all skill levels | Contact us for pricing

ADULT MUAY THAI

BACKGROUND

Muay Thai is one of the best fitness training’s available today, providing endurance, anaerobic, agility, flexibility and much, much more. We provide all this for you in our academy, in an environment that keeps students enthusiastic and motivated. We are flexible enough to adapt to everyone, young or old, male or female, in shape or looking to get there. Muay Thai truly has something for everyone. Find out for yourself.

SCHEDULE

Level 1: Every Tuesday & Thursday @ 6:15pm – 7:15pm
Level 2: Every Tuesday & Thursday @ 7:15pm – 8:15pm
Level 3: Every Monday & Wednesday @ 7:15pm – 8:15pm

AGES & SKILL LEVELS

14+, all skill levels | Call for pricing

ENDURANCE BOXING MONDAY NIGHTS

North Vancouver KB-One Boxing Endurance Gym

BACKGROUND

Starting in June, our members get to experience boxing endurance like never before. Led by world champion, Mehdi Kru, our boxing endurance classes designed to make you work, sweat and release tension.

SCHEDULE

Every Monday @ 6:15pm – 7pm

AGES & SKILL LEVELS

14+, all skill levels | Call for pricing

Conditioning

North Vancouver KB-One Conditioning Class

BACKGROUND

Our weekend conditioning class is the perfect Saturday morning pick-me-up. Our trainers are personable, experienced and welcome you to try their circuit!

SCHEDULE

Every Wednesday @ 6pm

AGES & SKILL LEVELS

All ages & skill levels | Call for pricing

ABOUT MUAY THAI

Muay Thai is one of the best fitness trainings available today, providing endurance, anaerobic, agility, flexibility and much, much more. We provide all this for you in our academy, in an environment that keeps students enthusiastic and motivated. We are flexible enough to adapt to everyone, young or old, male or female, in shape or looking to get there. Muay Thai truly has something for everyone. Find out for yourself.

ABOUT JIU JITSU

In the early 20th century, Mitsuyo Maeda, a master of Japanese jujistu and judo, immigrated to Brazil, where taught his system to the Gracie Family. They continued to refine and develop this system which today we call Brazilian Jiu-Jitsu. It is a Martial Art and combat sport that focuses on grappling, leverage and proper technique, with the goal of gaining a dominant position from which to force an attacker to submit. BJJ can be trained for self-defence, sport grappling tournaments and MMA competitions.

ABOUT BOXING

Boxing, also called pugilism, Western Boxing, or the sweet science (a common nickname among fans), is a sport and martial art in which two participants of similar weight fight each other with their fists in a series of one to three-minute intervals called “rounds”. In both Olympic and professional divisions, the combatants (called boxers or fighters) avoid their opponent’s punches while trying to land punches of their own. Points are awarded for clean, solid blows to the legal area on the front of the opponent’s body above the waistline, with hits to the head and torso being especially valuable.